Start ik Vlinder

September 2019 Start ikVlinder

Een eigen onderneming starten, is best wel een dingetje. Het heeft iets met zichtbaar worden.. Niet perse mijn ding. Ook niet perse het ding van de kinderen die in mijn praktijk komen. Zij voelen zich vaak niet fijn, worden bijvoorbeeld boos om iets zonder te weten waarom of voelen zich somber. En dat al best een tijdje. Doorgaans stoppen kinderen dat weg, goed beschermd door boosheid of somberheid of op een andere manier. Net als grote mensen Echter als zichtbaar mag worden wat je zo goed beschermt, krijg je er meer grip op. In mijn praktijk bepaal je zelf wat je hierin wil en of je dat uberhaupt wil. Maar als het zichtbaar mag worden, vertaalt zich dat in meer grip en meer rust! Eigenlijk is zichtbaar worden best fijn…..

Kinderpraktijk IK VLINDER is een feit! Eindelijk mijn droom waarmaken en kinderen helpen om gelukkig(er) te worden!

Plaats een reactie